Image

A Szakkollégium egésze két fő részére bontható. Tagságra, és vezetőségre.

A tagság, és a vezetőség jogköreit az SZMSZ tartalmazza. A tagok a tagsági üléseken élhetnek döntési jogkörükkel, véleményt nyílváníthatnak, valamint javaslatokat terjeszthetnek be. A vezetőség működését szintén az SZMSZ tartalmazza. A hatékony működés érdekében az alábbi felépítést alkalmazzuk:

Image

Feladatkörök:

Elnök: Feladata a Szakkollégium irányvonalának, stratégiájának meghatározása, a szervezet koordinálása és a Szakkollégium képviselete külső fórumokon. Teljes felelősséget vállal a Szakkollégiumért.

Alelnökök: Feladatuk az elnök munkájának segítése, a feléjük delegált munka végrehajtása, valamint a tagozatvezetők tevékenységének ellenőrzése, emellett operatív teendőket is elláthatnak.

Tagozatvezetők: Feladatuk az adott tagozat szakmai vezetése, fejlesztése. A tagság koordinálása, összetartása. Feladatuk még a félévi programtervek elkészítése, és végrehajtása.

PR: Feladata a tagozatvezetők által tervezett programok grafikáinak elkészítése, multimédiás platformon való hirdetése, a jelentkezők koordinálása, kommunikáció.

Pénzügy: Feladata a Szakkollégium éves költségvetésének megírása, a tagozatvezetők igényei szerint. Források, pályázatok felkutatása, anyagi javak kezelése, valamint az elszámolás.

Fiók

Bejelentkezés, Regisztráció

©2020 Közlekedésmérnöki Szakkollégium. Minden jog fenntartva. Powered by Helix3. Design by z.